Punkterfri dæk

Er du træt af at punktere? Vi har løsningen!

Hvis du er afhængig af din cykel, og ikke har tid til at stå i vejkanten med et fladt dæk, kan det godt betale sig at opgradere dine dæk.

Mange undres når de punkterer på en relativ ny cykel, men der er en god forklaring på dette: Stort set alle cykler leveres med dårlige dæk fra producenten!

Vi forhandler og monterer fantastiske dæk, hvor alle kan være med. Find ud hvilket et der er rigtigt for dig herunder. Alle priser er inkl. ny slange, fælgbånd, montering og alt andet.

Schwalbe Marathon

Den gode all-rounder, som kan lidt af det hele. Dækket ruller let, og har en god punkteringsbeskyttelse. Samtidig gør gummiblandingen at det ikke revner i siden, som det ses med mange andre dæk. Perfekt til pendler- eller bycyklen.

499,- for 1 stk, inkl. slange, fælgbånd og montering
899,- for 2. stk, inkl. slange, fælgbånd og montering

Schwalbe Marathon Plus

Un-plattbar. Det er tysk og betyder “ufladbar”. Det er den ubestridte sværvægter inden for punkterfri dæk, og garanterer at du ruller de næste år uden besvær. Dækket har samme type gummiblanding som den alm. Marathon, som gør at det ikke revner i siden. Særligt egnet til pendlercykler, hvor punkteringsbeskyttelsen betyder alt.

549,- for 1 stk, inkl. slange, fælgbånd og montering
999,- for 2. stk, inkl. slange, fælgbånd og montering

Schwalbe Durano Plus foldedæk

Dette dæk har i mange år været et foretrukkent vintertræningsdæk for mange motionscyklister. Det har et fantastisk greb, relativ lav rullemodstand, og en uovertruffen punkteringsbeskyttelse. Det egner sig godt til hurtige cykler med smalle dæk.

499,- for 1 stk, inkl. slange, fælgbånd og montering

Hvis du har brug for råd og vejledning om dit næste dæk, står vi klar i butikken eller på telefon!