Hyler bremsen?

Vi laver alle slags systemer med skivebremser, og kan tilpasse både skiver og bremseklodser, så de fungerer optimalt til det du skal bruge dem til- hvadenten det er til landevej, gravel, pendler- eller hverdagscykler. Vi lagerfører alt fra Shimano, SRAM, Swissstop og Magura.

Det er helt essentielt for cyklens funktion, og ikke mindst sikkerhed, at bremsesystemerne fungerer efter hensigten. Vi er certificeret i langt de fleste systemer og kan altid sikre driftsikkerheden i dem.

Hvad koster det?

Løsningen til landevejscyklen:

Optimeret til landevej– optimal varmehåndtering, stabilitet og modulering af bremseevnen.

Shimano Dura Ace bremseskiver, Shimano L04C bremseklodser, bleeding af begge bremser med Shimano mineralolie. Monteret og indstillet til perfektion.

2849,- alt inkl. (både for og bag)

Løsningen til gravelcyklen:

Optimeret til gravel– optimal holdbarhed og stabilitet under svære forhold.

Swissstop Catalyst Pro bremseskiver (alternativt SRAM HS2 bremseskiver), Swissstop Exotherm 2 bremseklodser, bleeding af begge bremser med Shimano mineralolie. Monteret og indstillet til perfektion.

2179,- alt inkl. (både for og bag)

Løsningen til pendlercyklen:

Optimeret til pendlercykler– holdbarhed på cykler der ikke nødvendigvis bliver vedligeholdt regelmæssigt.

SRAM HS2 bremseskiver, Swissstop eller Shimano bremseklodser, bleeding af begge bremser med Shimano mineralolie. Monteret og indstillet til perfektion.

2039,- alt inkl. (både for og bag)

Løsningen til hverdagscyklen:

Optimeret til hverdagscykler– holdbarhed på budget, der ikke nødvendigvis bliver vedligeholdt regelmæssigt, og hvor budget også er en vigtig faktor.

Magura Storm HC bremseskiver, Shimano bremseklodser, bleeding af begge bremser med Shimano mineralolie. Monteret og indstillet til perfektion.

1839,- alt inkl. (både for og bag)